SuperHeldenClub voor kinderen en ouders/verzorgers

Bewustzijnsontwikkeling met fun factor

Beleef magische momenten met elkaar, veilig en vertrouwd.

‘Elk kind is weleens boos, angstig, gefrustreerd, onzeker of verdrietig.’

De SuperHeldenClub is een bewustzijnscoaching- en activiteitenprogramma voor kinderen en hun ouders/verzorgers om een bewuster leven te leiden.

Leren omgaan met emoties

Kinderen tussen de 5 en 10 jaar zijn in de bloei van hun leven. Daar horen plezier, geluk en energie bij. Maar natuurlijk is elk kind ook weleens boos, angstig, gefrustreerd, onzeker of verdrietig. De kunst is om deze gevoelens te erkennen en ermee om te leren gaan, in plaats van ervan weg te lopen en er niet naar te (durven) kijken.

Beproefde methodes

Door met kinderen in gesprek te gaan, te luisteren en te voelen wat een kind verlangt, gaan ze open. Wij maken daarbij gebruik van een combinatie van opgedane kennis en methoden van Rots & Water® en Creative Consciousness.

 • Rots & Water® is een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basis-, voortgezet onderwijs en jeugdhulpverlening. Het is een Nederlands programma, dat momenteel in meer dan 30 landen wordt ingezet.
 • Creative Consciousness is een pionier en leider op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling. De trainingen zijn dan ook een resultaat van meer dan 25 jaar aan onderzoek en ontwikkeling op het vlak van psychologie, ontologie, fenomenologie, neurowetenschap, coaching en communicatie.

‘Avonturen beleven met superhelden uit de maatschappij.’

Magie

Als we vervolgens ook nog samen activiteiten ondernemen en avonturen met superhelden uit de maatschappij beleven, leggen we in een veilige en vertrouwde omgeving de basis om emoties te herkennen, erkennen en herschrijven.

Zodat we er met elkaar op een uitdagende en inspirerende manier mee aan de slag kunnen gaan en magische momenten beleven.

Klinkt magisch!

Het format

Hoofden en harten in vervoering

Bewustwording en persoonlijke groei zijn de twee pijlers voor de SuperHeldenClub. De insteek ‘superhelden’ en ‘superkrachten’ zorgt voor een extra fun factor. Het geeft de aanpak de spanning en sensatie, creativiteit, gekkigheid en ook de inzichten die nodig zijn om de hoofden en harten van kinderen en ouders/verzorgers in vervoering te krijgen.

SuperHeldenClub
in ‘t kort’

Bewustzijnscoaching met fun factor

Samenwerken met maatschappelijke helden

Kinderen tussen 5 en 10 jaar

9 weken samen

Plek voor maximaal 10 kinderen

Programmaonderdelen

Wat gaan we doen?

Resultaten

Gevoelens van blij wakker worden, zin om naar school te gaan, durven zeggen dat je iets niet leuk vindt, cool blijven in spannende situaties en geluksgevoel zijn veelgehoorde resultaten bij de SuperHeldenClub.

‘Blij wakker worden, zin om naar school te gaan, durven zeggen dat je iets niet leuk vindt… ’

Vaak vinden kinderen het jammer dat de SuperHeldenClub er dan weer op zit.

Ervaringen en reacties van ouders

 

“Krissy ken ik als een gedreven, enthousiaste, doortastende vrouw die gevoel en expressie geeft aan wat ze doet. Door haar natuurlijke staat van Zijn weet ze velen te raken. Ze staat voor de grootsheid van een ander en haar feeling in het werken met kinderen is waanzinnig inspirerend.”

“Krissy heeft mijn ogen geopend wat betreft een andere kijk op het leven. Door onze gesprekken heb ik geleerd om meer rust momenten te pakken, om even naar binnen te keren en stil te staan.
Ook mijn kinderen zijn dol op haar, voelden zich vanaf het eerste moment bij haar op hun gemak en konden zich met gemak openstellen.”

“De SuperHeldenClub is absoluut het prijskaartje waard, maar ik kon dit bedrag niet in een keer betalen. Als het voor mezelf was geweest had ik het erbij gelaten. Maar dit was voor Finn. Voor hem durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en Krissy te mailen met de vraag of het eventueel mogelijk was om in delen te betalen. Ik kreeg een reactie die ik totaal niet verwachtte: “Wat nu als alles mogelijk is?”

“Met Krissy kan je over alles praten. Alle opties staan open. Niets is gek. Het geluk van het kind staat boven alles. Krissy nodigt je uit tot nadenken over hoe je iets wél voor elkaar kan krijgen. “Kan niet” komt niet in haar woordenboek voor.”

Investering

Financiële bijdrage

De SuperHeldenClub wordt voor het overgrote gedeelte gefinancierd door de gemeente. Wel is er per deelname een eigen investering nodig van € 450,- per deelnemend kind.

Altijd beschikbaar
Tijdens het 9-wekelijkse traject zijn wij ter ondersteuning beschikbaar per telefoon, WhatsApp of e-mail voor vragen, advies of hulp.

Betalingsregeling mogelijk: wij denken met je mee
Mocht de eigen bijdrage een uitdaging zijn, om welke omstandigheden dan ook, laat het ons dan weten. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

‘Gun je kind dit avontuur en kies voor de SuperHeldenClub.
Ieder kind is welkom bij ons!’

Heb jij gemeentelijke kortingspas?
Zoals bijvoorbeeld de Ooievaarspas uit Den Haag of de Rotterdampas uit Rotterdam.
Om de SuperHeldenClub voor iedereen mogelijk te maken, geldt er op vertoon van een dergelijke pas een andere financiële bijdrage. Dus heb je een zo’n pas, mail dan naar post@superheldenclub.com.

Garantie: niet tevreden, geld terug
Wij zijn overtuigd van de waarde van de SuperHeldenClub en bieden daarom een niet tevreden, geld terug garantie De voorwaarden kun je vinden bij FAQ of neem hierover contact met ons op.

 • SuperHeldenClub
  € 450,-

  9 weken

Dit is inclusief:

 • Coaching, hulp en advies gedurende het hele proces
 • Een SuperHeldenWerkboek
 • Persoonlijke gesprekken bij aanvang en afronding
 • Gezond drinken en snacks gedurende de activiteiten (fruitwater, een stuk fruit, appel- of bananencake)
 • Professionele foto van een fotograaf (op A4 formaat)
 • Het SuperHeldenDiploma