Privacy statement

De SuperHeldenClub verwerkt persoonsgegevens. Hierover willen we zo duidelijk en transparant zijn. Daarom zetten we dat in dit Privacy Statement voor je op een rij.

1. Wie zijn wij?

Wij zijn de SuperHeldenClub. Je kunt ons vinden aan de Duinstraat 23 in Den Haag. Ons nummer bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel is 75983036. Per mail zijn wij te bereiken via post@superheldenclub.com en telefonisch op nummer + 31 (0)6 14 60 55 97.

2. Waarvoor gebruiken wij je persoonsgegevens?

We hebben je gevraagd bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Zoals je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer. Aan zakelijke klanten vragen we verder ook nog het KvK-nummer en het BTW-nummer.

Die persoonsgegevens gebruiken we om je aanmelding te verwerken, de voortgang te controleren en om je een factuur te sturen. Zou je die persoonsgegevens niet verstrekken, dan kunnen we jouw aanmelding niet verwerken. Ook gebruiken we je persoonsgegevens om contact met je te onderhouden. Bijvoorbeeld als wij bepaalde dingen over de aanmelding met je willen checken.

4. SuperHeldenClub en zijn SuperHelden

Graag leren we je goed kennen om het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. We leggen je contact- en koopgegevens vast in ons klantsysteem. Ook houden we bij wanneer we contact hebben gehad en wat we toen hebben besproken. Zo kunnen we zien waarin je bent geïnteresseerd, hoe vaak je bij ons langs komt en wat je bezig houdt. Met die informatie kunnen we jou dan bijvoorbeeld weer laten weten wat je impact is geweest. Ook gebruiken we deze informatie om onze website steeds te verbeteren en te vernieuwen, om campagnes te ontwikkelen en je op basis van je interesses op de hoogte te houden.

5. Op basis waarvan verwerken we je persoonsgegeven?

Op grond van de wet moeten we je vertellen op basis van welke ‘rechtsgronden’ we je persoonsgegevens verwerken. Dat zijn de volgende: (i) jouw toestemming, bijvoorbeeld als je die hebt gegeven voor toezending van de nieuwsbrief (ii) in het kader van een overeenkomst, zoals wanneer je je hebt aanmeld voor de SuperHeldenClub, (iii) op basis van een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld in verband met belastingwetgeving en (iv) als wij daarvoor een gerechtvaardigd belang hebben, bijvoorbeeld voor het onderhouden van contact en om bij te houden waar jouw interesses liggen.

6. Nieuwsbrief

Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je een nieuwsbrief te sturen, met daarin berichten over een nieuwe locatie van de SuperHeldenClub of een reunie, acties of andere nieuwtjes. Dat doen we alleen als je daarvoor je toestemming hebt verleend. Die toestemming kun je weer intrekken via de link ‘unsubscribe’ die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Dat geldt trouwens altijd. Als je ons toestemming hebt gegeven voor gebruik van je persoonsgegevens, kun je die ook altijd net zo eenvoudig weer intrekken.

7. Wie ontvangen jouw persoonsgegevens nog meer?

We delen jouw persoonsgegevens niet met andere partijen. We delen je persoonsgegevens niet met anderen voor advertentiedoeleinden en als je verder surft op internet, benaderen we je ook niet op andere sites met advertenties van de SuperHeldenClub.

8. Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?

De wettelijke bewaarplicht voor gegevens in een debiteurenadministratie en verkoopadministratie is zeven jaar. Dat betekent dat we in ieder geval persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer en -voor zakelijke klanten- ook nog gegevens zoals het KvK-nummer en het BTW-nummer zeven jaar bewaren.

9. Internationaal

Het liefst houden we je persoonsgegevens gewoon zo dichtbij mogelijk. Maar als het toch nodig is je persoonsgegevens te delen met partijen buiten de Europese Economische Ruimte (EER), dan doen we dat alleen als er sprake is van een specifieke wettelijke uitzondering of als er zogenaamde ‘passende waarborgen’ zijn getroffen. Die passende waarborgen zorgen ervoor dat je persoonsgegevens buiten de EER conform de Europese normen worden gebruikt.

10. Vragen over je persoonsgegevens.

Als je gegevens niet zouden kloppen, kun je ons altijd vragen die te corrigeren. Wil je je gegevens inzien of daarvan een kopie ontvangen, dan kan dat ook. Het is soms ook mogelijk om je gegevens te laten wissen, bezwaar te maken tegen het gebruik ervan of het gebruik ervan te beperken. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk je persoonsgegevens op te vragen en mee te nemen naar een andere partij. Neem voor al deze vragen contact op via post@superheldenclub.com of telefonisch via op nummer +31 (0)6 14 60 55 97.

11. Klachten?

Als je klachten hebt over hoe we met je gegevens omgaan, vinden we dat heel vervelend.

Stuur in dat geval even een mailtje naar post@superheldenclub.com, of bel naar +31 (0)6 14 60 55 97. Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Zou dat toch niet lukken, dan kun je altijd aankloppen bij de Autoriteit Persoonsgegevens op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

12. Veranderingen

Wij blijven werken aan een beter product en een betere website. Daardoor kan er soms ook iets veranderen in de gegevens die we van je vragen en wat we ermee doen. Ook kan regelgeving wijzigen. In dat geval zullen we dit Privacy Statement aanpassen. We nodigen je daarom uit om het Privacy Statement regelmatig even te checken, zodat je up to date blijft. Zou het om grote wijzigingen gaan, dan zullen we je daarover ook op onze website informeren.

cookie statement

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine textbestanden die gedownload worden als je een website bezoekt. Wanneer je later terugkomt kan de website deze bestandjes weer lezen, en ‘herkennen’ dat je de website eerder hebt bezocht.

De cookies die wij gebruiken

Google Analytics en Tag Manager
We gebruiken analytische cookies om het gebruik van onze website te onderzoeken. Hierdoor kunnen we in de gaten houden of alles werkt zoals ’t hoort. Op deze manier krijgen we ook inzicht in de wijze waarop onze website gebruikt wordt en kunnen we aan de hand van deze inzichten verbeteringen doorvoeren. Deze statistieken zijn volledig anoniem.

Google ReCAPTCHA

We gebruiken deze service van Google om de gegevens die ingevuld worden in ons aanmeldformulier te beschermen. Zo controleren we dat een bericht door een persoon wordt verstuurd en voorkomen we dat spam bots het formulier automatisch invullen. Deze gegevens worden anoniem gehouden.

Voor het gebruik van alle Google services zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Beheren van cookies

Je kunt zelf beslissen of je cookies wilt toestaan of weigeren. Je kan je toestemming voor cookies ook altijd weer intrekken. Ook kun je instellen dat je browser je waarschuwt als er cookies geplaatst worden. Als je helemaal geen cookies wil ontvangen, kun je de instellingen van jouw internetbrowser aanpassen om het gebruik van cookies volledig te blokkeren. Let er wel op dat bepaalde functionaliteiten dan worden uitgeschakeld en sommige zaken niet goed zullen werken. Dit zijn de links naar de uitlegpagina’s van de meest gebruikte browsers die uitleggen hoe je de cookie instellingen verandert:

Google Chrome >

Internet Explorer >

Microsoft Edge >

Firefox >

Safari >