ACTIVITEITEN

Hier vind je:

Wat is er allemaal te beleven?

Welk avontuur ga jij aan om jouw unieke superkrachten te ontdekken?

Jezelf helemaal leren kennen, in alle opzichten, lekker in je vel zitten, de ruimte krijgen om te groeien en om al je superkrachten te ontdekken. Dat gunt de SuperHeldenClub ieder kind. En soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Lees rustig verder hoe wij dat avontuur samen kunnen zijn

SpreekUURTJE

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Krissy als jij of je kind niet ze lekker in jullie vel zitten. Zij zal met haar kennis en superkrachten ontdekken wat er aan de hand kan zijn en wat er eventueel nodig is.

SuperHeldenClub FEEST

“Het leven is een feestje. Je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Dus doen wij dat!

We vieren dit klein en groot en alles er tussenin.

We vieren dit met jong en oud en alles er tussenin.

En dit doen we met een echte dj, discolichten, we bewegen en dansen op onze sokken of blote voeten en ervaren wat muziek doet met ons lichaam en mind.

Hou de agenda in de gaten voor de georganiseerde Superhelden Feesten.

Coaching Traject

We gaan aan de slag om de superkrachten van je kind (en/of je gezin) te ontdekken! Krissy maakt gebruik van diverse beproefde methodes en zet haar kennis en kunde in om jullie met een traject op maat verder te helpen. De ervaring leert dat een traject gemiddeld zes weken duurt.

’Krissy weet als geen ander tot de essentie te komen van de hulpbehoeften. Op authentieke en speelse wijze ging zij aan het werk met mij en mijn dochter, waardoor de superkrachten van mijn dochter werden (her)ontdekt en ervaren. Een aanrader voor ieder kind die vastloopt en graag weer wil stralen met zelfvertrouwen en haar superkrachten kan inzetten!” Marjoleine, moeder van P. (12 jaar)

Financiële investering gemiddeld € 695

Lessen in GELUK

Want gelukkig zijn kan je leren!

De lessen zijn gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, het ontdekken van zijn/haar eigen invloed op geluksgevoel, verantwoordelijkheid nemen, het ontdekken van (zijn/haar) eigen talenten en het verbeteren de sociale omgang.

De krachtige methodes van Creative Consciousness, van Rots & water en de Gelukskoffer komen hierin bij elkaar!

10 lessen van 45 minuten

Deze lessen zijn voor kinderen van 7 – 12 jaar.

Locatie Koek & Hopi, Keizerstraat 40B Scheveningen

Financiële investering € 240

Op pad met een Superheld

Krissy weet als geen ander hoe het is om in een uniform-rol te stappen. Als oud-politie agent, oud militair en Verpleegkundige leert zij kinderen vanuit een andere rol naar situaties te kijken.

Met de Boswachter op zoek naar een dikke losliggende boomstam, samen optillen en leren wat er ónder de boomstam leeft.

Met de Militair samenwerken aan kameraadschap door middel van groepsopdracht, gebruik van maken van camouflage en met je ademhaling werken.

Of met de Brandweer de waterspuit een focus oefening doen!

Wie is voor jou een Superheld en wat zou je van hem of haar willen leren?

Kortom een spannende, leuke en leerzame middag met een Superheld!

Plek voor max 15 kinderen.

Datum op aanvraag.

SuperHelden (lunch) PAUZE

Lekker naar buiten en even opladen in de natuur! Spelen, rennen, eventueel lekker lunchen. Opgefrist en vol energie gaat je kind de rest van de dag weer in!

Financiële investering per kind per pauze € 7,77

Agenda

ActiviteitStartdatumLocatieAantal dagenPlaatsen beschikbaar
Superhelden (lunch)PAUZEDagelijksDen Haag43
Magie van Edelstenen
Workshop voor
ouder & kind
2 november 2022Koek & Hopi1 middagNog 2
Op pad met de Boswachter9 november 2022Haagse Bos1 middag15
Superhelden Coaching
Workshop Les in GelukntbKoek & Hopi+/- 3 uur
Lessen in Geluk voor kinderen vanaf 8 jaar16 novemberKoek & Hopi10 woensdag middagen
40min
SuperHeldenClub FEEST20 november 2022Den haag1 middag28

Ervaringen en reacties van ouders

 

“Krissy ken ik als een gedreven, enthousiaste, doortastende vrouw die gevoel en expressie geeft aan wat ze doet. Door haar natuurlijke staat van Zijn weet ze velen te raken. Ze staat voor de grootsheid van een ander en haar feeling in het werken met kinderen is waanzinnig inspirerend.”

“Met Krissy kan je over alles praten. Alle opties staan open. Niets is gek. Het geluk van het kind staat boven alles. Krissy nodigt je uit tot nadenken over hoe je iets wél voor elkaar kan krijgen. “Kan niet” komt niet in haar woordenboek voor.”

“Krissy heeft mijn ogen geopend wat betreft een andere kijk op het leven. Door onze gesprekken heb ik geleerd om meer rust momenten te pakken, om even naar binnen te keren en stil te staan.
Ook mijn kinderen zijn dol op haar, voelden zich vanaf het eerste moment bij haar op hun gemak en konden zich met gemak openstellen.”

“De SuperHeldenClub is absoluut het prijskaartje waard, maar ik kon dit bedrag niet in een keer betalen. Als het voor mezelf was geweest had ik het erbij gelaten. Maar dit was voor Finn. Voor hem durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en Krissy te mailen met de vraag of het eventueel mogelijk was om in delen te betalen. Ik kreeg een reactie die ik totaal niet verwachtte: “Wat nu als alles mogelijk is?”

Onze dochter van 12 ging eerder een paar keer naar een kinderpsychologe, ze kwam ervan terug en zei “ze praat zoveel en ik heb er eigenlijk niet zoveel aan”. Hierna ging ze naar Krissy en dat klikte veel beter. Ik ben als vader ook samen met mijn dochter bij Krissy geweest en ervaren hoe haar therapie methode werkt. Het is een praktische methode die ontzettend goed bij onze dochter aansluit. Ik denk dat dit ook zeker het geval kan zijn bij andere kinderen. Het is een methode in spel vorm wat het kind op een bijzondere wijze triggert te uiten wat er in het kind omgaat waarop Krissy kan reageren. Ik was aangenaam verrast kennis te maken met Krissy en haar methode en kan het iedereen aanbevelen die wat hulp zoekt voor zijn of haar kind!

Ervaringen en reacties van ouders

 

Heb je een vraag over een activiteit? Neem dan gerust contact met ons op.